Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολοταχώς για τον τίτλο ο ΠΑΟ Ρουφ 4-1 τον Παπάγο

Published

on

Εύκολο απόγευμα για τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ που επιβλήθηκε με 4-1 του Χολαργού που είχε στον πάγκο του τον Αχιλλέα Αναστασίου καθώς ο Γιάννης Ντόκος απουσιάζει σε σεμινάριο προπονητών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄με σουτ του Ρούπι  μετά από σέντρα του Επιτροπάκη και δέχθηκαν την ισοφάριση με πλασέ του Γύπαρη Π. στο 28’, με τον σκόρερ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να πλασάρει για το 1-1.

Δυο λεπτά αργότερα ο Τεττέι σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης, χρεώνοντας στον ποδοσφαιριστή επιθετικό φάουλ.

Δεν έγινε όμως το ίδιο με τον Γεωργουδάκη που με σουτ πέτυχε στο 32’ το 2-1 για τον ΠΑΟ Ρουφ.

Στο 37’ σε ανατροπή του Βενάρδου ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Γεωργουδάκη να χρίζεται ξανά σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος με δυνατό σουτ του Βενάρδου στο 78′.

Στο 39’ Ο Μπανιάς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καββαδία.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Ανδρέου και Καλοπίσση.

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Βενάρδος, Ψαρράς, Τριανταφύλλου, Ανδρίκος, Μπανιάς, Τεττέι (58′ Τζώρτζης), Τύρπος (80′ Κεραμάς), Επιτροπάκης (75′ Αποστολόπουλος), Ρούπι (81′ Ζευκιλής), Γεωργουδάκης

Παπάγος (Αχιλλέας Αναστασίου): Καββαδίας, Νούτσος, Κολιάκος (24′ λ.τρ. Π. Γύπαρης (46′ Παπαναστασίου)), Αλεξιάδης, Λιούκας, Δ. Ταλιούρας (72′ Δρυμωνίτης), Κόρδας, Φατούρος, Μπράτσος (54′ Ν. Ταλιούρας), Ρηγόπουλος, Φ. Ταλιούρας.

foto – sportifico.gr- xristos xostikidis