Connect with us

stoplekto

Ολυμπιάδα : « Θέλαμε να γίνει κανονικά το παιχνίδι»

Published

on

Από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ,  εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων : «Ο  πρόεδρος κ. Γρηγοράκος κάλεσε εσπευσμένα ΔΣ ενώ ήταν από τους πρώτους που παρευρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Σιταποθηκών.

Μαζί με τα μέλη του ΔΣ μίλησαν στον αντιδήμαρχο κ. Καραγιαννάκη για να φτιαχτούν άμεσα  τα τέρματα.

Ο αντιδήμαρχος τους είπε ότι δεν γινόταν σήμερα(  χθες)  αλλά θα πραγματοποιηθεί  την προσεχή Τετάρτη λόγω του ότι είναι δημόσιος χώρος και δεν μπορούν να γίνουν έργα μέσα στο γήπεδο. Η απάντηση του αντιδήμαρχου στεναχώρησε τον πρόεδρο κ. Γρηγοράκο γιατί με δική του ιδιωτική πρωτοβουλία, ήθελε να φτιαχτούν τα τέρματα.

Η ομάδα μαζί με τον προπονητή κ. Δημήτρη Βουτσινά, όλη την εβδομάδα κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στο Κερατσίνι και έτσι όλος ο κόπος πήγε χαμένος. Η ομάδα της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, τα μέλη του ΔΣ καθώς και ο πρόεδρος είναι θυμωμένοι με το γεγονός διότι ήρθαν οι παράγοντες του Κερατσινίου, και είπαν θα μπορούσαν σήμερα( χθες)  να είχαν φτιαχτεί τα τέρματα και να γινόταν το παιχνίδι κάτι που δεν έγινε δυστυχώς. Σας αφήνουμε να βγάλετε εσείς τα συμπεράσματά σας. Εμείς ως ομάδα της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, δηλώνουμε ότι θέλαμε να γίνει σήμερα ( χθες) το μεγάλο ντέρμπι με το σύλλογο του ΑΠΟ Κερατσινίου και δεν έγινε»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply