Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Θύελλα Ραφήνας 1-2

Με ανατροπή η Θύελλα πέρασε από το Μπογιάτι..

Published

on

Με ανατροπή η Θύελλα πέρασε από το Μπογιάτι

Αν και η Θύελλα Ραφήνας βρέθηκε πίσω στο σκορ, παρόλα αυτά οι «πράσινοι» επικράτησαν του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας μάλιστα δοκάρι με τον Χαρακτίδη στο 2′. Ο Ράλλης από πλευράς γηπεδούχων όμως ήταν πιο εύστοχος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 25′. Οι φιλοξενούμενοι είδαν για δεύτερη φορά να τους γυρίζει η τύχη την πλάτη, αφού είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Προδρόμου στο 40′. Όμως στο 60′ ο Τσαναξής, έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του Βλάσση Χατζηαναστασίου. Τελικά στο 77′, ήρθε και η ολική ανατροπή για το σωματείο της Ραφήνας, αφού ο Κατσούγκρης έκανε το 2-1. Στο 90′ ο Χουζούρης, άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ από τον πάγκο της Θύελλας αποβλήθηκε ο Κλάψης στο ίδιο λεπτό. Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης και βοηθοί του οι Παπαδιώτης και Χόικας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζαβαγιάννης, Τσιούρης, Μαυρομάτης, Ακριτίδης, Χουζούρης, Μπερμπάντης, Λέκκας, Παπατζήμας (75′ Κολότας), Νικολάου (47′ Ζερμπίνης), Ράλλης, Μαμάκος

ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ, Προδρόμου, Τσαναξής, Σότας, Βιβικίδης, Καρβούνης (46′ Ντόσκας), Χαρακτίδης, Τσέλιος (75′ Σοτάϊ), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Μπαξεβάνης (46′ Λάμπρου)

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply