Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ολυμπιακός Κερατσινίου: « λίγος σεβασμός στους αθλητές»

Published

on

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Κερατσινίου και του προέδρου Διαμαντή Ρίζου ο  υπεύθυνος τύπου του συλλόγου Πιέρρος Μαυροειδόγγονας μας έστειλε μακροσκελέστατη επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει και τα παρακάτω : «Συγκυρίες, συμπτώσεις, ανθρώπινα λάθη…
Οκ για ένα, παιχνίδι, για δύο όχι όμως και για οχτώ αγώνες.(ευτυχώς μεσολάβησε ρεπό και ξεκουράστηκαν τα μάτια μας)Ακόμα πιο μεγάλο ΟΧΙ για 3 χρόνια(τόσα είμαι σε αυτήν τη θέση του υπεύθυνου τύπου του Ολυμπιακού Κερατσινίου) και κάθε Κυριακή νομίζω ότι τα έχω δει όλα κι έρχεται η διάψευση στον επόμενο αγώνα.
Επαναλαμβανόμενα γεγονότα κάτι σημαίνουν και μένω στον αγώνα με την Αστυπάλαια Ο άρχων του αγώνα υποδειγματικός, όχι σαν 12τος παίκτης της Κορυδαλλιώτικης ομάδας  αλλά σαν 11άδα ολόκληρη μόνος του. Όλη η αμυντική λειτουργία εξαρτιόταν από τον ρέφερι. Εφευρέσεις κι επινοήσεις απίστευτες. Το πιο μακρινό φάουλ που μας έδωσε ήταν πίσω από το κέντρο …
Δεν ήταν όμως μόνο η αμυντική του ικανότητα. Ο πολυτάλαντος “κύριος” Ποτόγλου ήταν και το καλύτερο εργαλείο της Αστυπάλαιας στην επίθεση.
Απαγόρευε και την οπτική επαφή κάποιες φορές στους παίκτες του Ολυμπιακού Κερατσινίου ,δίνοντας φάουλ και έβαζε την μπάλα στην περιοχή μας.»
Λίγος σεβασμός στους αθλητές, στον ιδρώτα και στους κόπους τους ,που κάτω από αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες
προσπαθούσαν τουλάχιστον….»