Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ολυμπιακός Κερατσινίου – Παννεαπολικός 1-4 στα πέναλτι ( 0-0 παράταση)

Published

on

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Παννεαπολικός επί του αξιόμαχου Ολυμπιακού Κερατσινίου με 4-1 . Κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα .

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το παιχνίδι , απείλησαν τους αντιπάλους τους αλλά πλήρωσαν την αστοχία τους στα πέναλτι. Όχι μόνο στην διαδικασία  στο τέλος, αλλά και στην κανονική διάρκεια.

Ο Ολυμπιακός στο 28 ‘ κέρδισε πέναλτι με τον Βαλάκο , αλλά ο Νομικός που το εκτέλεσε  αστόχησε στέλνοντας  την μπάλα  δοκάρι και άουτ.

Στα πέναλτι που θα έκριναν το νικητή στο τέλος , σκόραραν μόνο με τον Βαλάκο . Αστόχησαν οι Τζανάκης ( απέκρουσε ο Οικονόμου) , Καθαρόπουλος( αουτ) .

Αντίθετα οι  του Παννεαπολικού ήταν απολύτως εύστοχοι σκόραροντας και στα τέσσερα που χρειάστηκε να εκτελέσουν. Σκόρερς οι Μπεκάκος, Παυλόπουλος, Καγιάς , Πανταζόγλου.

Καλή η διαιτησία του Λεμπέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Ρίζος, Ταταμανίδης ( 99’ Ράφτης), Τζιαμπλή( 80’ Βραχασωτάκης), Αποσπόρης,  Πολίτης , Τζανάκης, Βαλάκος, Καθαρόπουλος, Κάπο ( 59’ Σπυριδάκης), Νομικός( 63’ Σακάτος ) , Παπανδρέου .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Παπαχαρίσης, Λαουτάρης( 105’ Πολλάτος) ,Προδρομίδης, Παυλόπουλος , Τσιριγώτης( 91’ Πανταζόγλου), Κοκκινάκης, Μπεκάκος, Χατζηλίας ( 81’ Καγιάς), Σαριανίδης, Φαράζογλου( 77’Σάμιος)