Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Κερ.- Ατρόμητος Κερ. 2-3

Published

on

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου ένας ψυχωμένος Ατρόμητος Κερατσινίου, αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-2 κατάφερε στην παράταση να λυγίσει τον συντοπίτη Ολυμπιακό Κερατσινίου με 3-2 και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα συναντήσει την Κύπρο Κορυδαλλού. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε γκολ των Πολίτη(26’) και Ασκητά(37’). Ωστόσο, στην επανάληψη οι παίκτες του Τάκη Σπυρόπουλου έστειλα το ματς στην παράταση με τέρματα των Χαζτησταύρου Ζ.(61’) και Μπέλλου(84’). Εκεί ο Ατρόμητος με περισσότερα ψυχικάαποθέματα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο 111’ με τον Ακρίβο. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Ακρίβο(52’) και Φρατζέσκο(107’).

Καλός ο διαιτητής Πετρουμιανός, από τον οποίο ο Πανιώνιος ζήτησε ένα πέναλτι στο 42’ σε ανατροπή του Μαρκασιώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Χριστοδουλάκος, Βεντούρης, Σπυριδάκης, Σακάτος, Ράφτης, Πολίτης, Αλεξίου, Καφετζόγλου(71’ Βούρδας), Μαρκασιώτης(79’ Αθανασόπουλος), Γερόλυμος(65’ Μουρελάτος), Ασκητάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Βέγγος, Δημητρόπουλος, Χαλκιάς, Ρηνιώτης, Δαέλλης, Κουλιζάκης, Κουτσουράδης(48’ Χατζησταύρου Ζ.), Φρατζέσκος, Χατζησταύρου Η.(82’ Πατσούρας), Τασσός(61’ Μπέλλος), Ακρίβος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply