Connect with us

Uncategorized

Ολυμπιακός Λαυρίου: Απάντηση σε Αχαρναϊκό..

Δεν τιμούν το σωματείο σας οι πρακτικές αυτές…

Published

on

Επιστολή απάντηση στα λεγόμενα των ανθρώπων του Αχαρναϊκου για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έδωσε στην δημοσιότητα ο Ολυμπιακός Λαυρίου. Αναλυτικά  η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:

«Σχετικά με το δημοσίευμα του Αχαρναϊκού δεν θα θέλαμε να έλθουμε σε αντιπαράθεση με το φιλικό αυτό σωματείο αλλά λόγω της απρεπούς κατά την άποψή μας κίνησης να αναφερθούν στον αρχηγό της ομάδας και στις ‘υποτιθέμενες δηλώσεις’ επισημαίνουμε τα εξής:

Είναι λογικό και δίκαιο ο Αχαρναϊκός να θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 9ου ομίλου της Δ Εθνικής και να αγωνιστεί και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχουν όμως πρακτικές που χρησιμοποιεί που δεν τιμούν και κατά την άποψή μας δεν εξυπηρετούν αυτόν τον στόχο.

 

Μετά από διαβεβαιώσεις της Διοίκησης του Αχαρναϊκού προς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου ότι η ομάδα θα τύχει καλής φιλοξενίας, όπως έγινε από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που σημειωτέον ο Αχαρναϊκός κέρδισε μέσα στο Λαύριο και δεν έγινε το παραμικρό, ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε κανένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας παρότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι κορυφής. Δυστυχώς έγινε το ακριβώς αντίθετο. Συγκεκριμένα η ομάδα έφθασε στο γήπεδο στις 12:45 την οποία δεν την υποδέχθηκε κανένας από την Διοίκηση του Αχαρναϊκού και δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη στο γήπεδο όπως κατά την άποψή μας όφειλε.

 

Αντιθέτως την ομάδα την υποδέχθηκαν 20 περίπου νεαροί θερμοκέφαλοι «οπαδοί» οι οποίοι απειλούσαν του παίκτες μας τόσο λεκτικά όσο και με χειρονομίες με φράσεις του τύπου ‘δεν θα φύγετε από εδώ αν δεν χάσετε’ και άλλα πολλά συνοδευόμενα από πολλά ‘γαλλικά’. Το ίδιο συνέβη και κατά την άφιξη των διαιτητών του αγώνα. Η αστυνομική δύναμη προσήλθε μία ώρα μετά οι δε άνθρωποι της διοίκησης των γηπεδούχων πολύ αργότερα. Ό, τι αφορά το πέναλτι διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι ο αρχηγός μας ανέφερε ότι το πέναλτι υπήρξε, φυσικά και το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο (προφανώς ήταν φοβισμένος ο διαιτητής).

 

Τονίζουμε ότι εμείς δεν βγάλαμε καμία ανακοίνωση σχετικά με την διαιτησία και την επίμαχη φάση, αλλά την μνημόνευσαν οι δημοσιογράφοι που έγραψαν για το παιχνίδι. Τέλος σημειώνουμε ότι πρωταθλήματα που κατακτούνται με τέτοιες πρακτικές δεν έχουν και καμία ιδιαίτερη αξία».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply