Connect with us

Uncategorized

Ολυμπιακός Λαυρίου – ΑΠΟ Νικολακάκης 1-1

Published

on

Την τελευταία αγωνιστική θα γίνει γνωστό εάν ο Ολυμπιακός Λαυρίου ή ο ΑΠΟ Νικολακάκης θα βρίσκονται στην Γ’ Εθνική. Στο κυριακάτικο παιχνίδι που έδωσαν οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, κάτι που σημαίνει ότι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς αναφορικά με το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην νέα κατηγορία. Να σημειωθεί ότι οι Λαυριώτες την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον αδιάφορο Περαμαϊκό, ενώ οι νεοφώτιστοι υποδέχονται την Τριγλία η οποία έχει ”καθαρίσει” με την. υπόθεση άνοδος. Στο 57′ ο Βελετάκος έγραψε το 1-0, με τον Εγιουρούμ στο 76′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 43′, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Σπυρίδη στο 50′. Στο 79′ οι ”ερυθρόλευκοι” έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαντζούδη με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μπλούνας (Φθιώτιδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Σταυρόπουλος, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος, Γατζούδης, Μπεριάνης (87′ Βαφειάδης Σ.), Τσιώλης (66′ Μούργος), Πούλος, Μαστρογιάννης, Βελετάκος (90′ Παππάς), Γιαχάεβ Β.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Μουκέας, Τσιτοφώτος, Νίκας (59′ Περιβολαράκης), Μήλας, Συρίγος, Ανδρεάδης (83Λαζαρίδης), Σπυρίδης, Παναγόπουλος, Εγιουρούμ, Πιτσούνης (73′ Κωβαίος), Παπαναστασίου.

K.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply