Connect with us

Uncategorized

Ολυμπιακός Λαυρίου – Τριγλία Ραφήνας 3-0

Published

on

Κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ήταν αυτό που έδωσε χθες ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 της Τριγλίας Ραφήνας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας εύκολα σε μια δίκαιη νίκη, η οποία τους δίνει ελπίδες όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στην νέα κατηγορία. Στο 22′ ο Βελετάκος έγραψε το 1-0, με τον Βάλεντιν Γιαχάεβ στο 42′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 45′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, όμως ο Μουλάκης στο 56′ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας. (Φθιώτιδας)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, ,Σ Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος (64′ Βαφειάδης Σ.), Γαντζούδης, Μπεριάνης (63 Μούργος), Πούλος, Γιαχάεβ Α., Μαστρογιοάννης, Βελετάκος (77′ Παππάς), Γιαχάεβ Β.

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Γκουτσιας, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (46′ Μάντζης), Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Ντρέκος (30′ λ. τρ. Αγγελόπουλος), Ράμο, Χοτζάι (68′ Γκίκας), Σταμπέλος, Μουλάκης, Τσάγκαρης

Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply