Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων-Αγιοι Ανάργυροι 0-0

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου στην Α’ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή αφού στο δημοτικό στάδιο Ιλίου, Ολυμπιακός Λιοσίων και Άγιοι Ανάργυροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι αφού υπήρξε αρκετά καλός ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στο α’ μέρος και να χάνουν σημαντικές ευκαριίες στο 10′ όταν ο Γκεμίσης σούταρε η μπάλα βρήκε σε σώματα των αμυντικών του Ολυμπιακού και έφυγε μολις άουτ. Στο 12′ η κεφαλιά του Γουβαλάρη έφυγε άουτ, με τους γηπεδούχους από εκείνο το σημείο και έπειτα να ισορροπούν και να έχουν τις ευκαριίες του αγώνα για να προηγηθούν. Συγκεκριμένα στο 30′ ο Φραγκόπολους έκανε τη σέντρα ο Καραχάλιος έπιασε τη κεφαλιά όμως η μπάλα βρήκε στο Γουβαλάρη και έφυγε κόρνερ. Στο 31′ ο Κοτούλιας εκτέλεσε το κόρνερ ο Κυριάκης πήρε την κεφαλιά όμως ο Αλιμπάς έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 52′ ο Πατελης γύρισε επικίνδυνα τη πάλα όμως ο Καραχάλιος δεν κατάφερε να κάνει το 1-0, με τον Νταουτάι στο 61′ να αδειάζει ωραία τους αμυντικούς όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 72′ ο Κυριάκης από κοντά έστειε τη μπάλα άουτ, με τον Κρητικό στο 74′ στην προσπάθεια του να διώξει είδε τη μπάλα να καταλήγει στον Χανιώτη.

Στο 80′ και στο 82 οι σέντρες του Νταουτάι δεν βρήκαν στόχο με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λάκης Σμυρνής) Αδαμόπουλος, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος (32′ λ.τρ. Πατέλης), Καραχάλιος, Τεννές (62′ Σπινος), Καπλάνης, Γκαβζίδης, Καραμπίνης.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος (67′ Παραράς), Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταύρου (49′ Κουτρούλης), Μαρίνου, Γκεμίσης, Μπεκατώρος (57′ Στραβοκέφαλος), Αλιμπάς (83′ Κοσμάς) Νταουτάι.