Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων – Αγ.Δημήτριος 4-1

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 4-1 του ουραγού Άγιου Δημήτριου φτάνοντας τους 20 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο γήπεδο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 3′ με τον Κάσσο να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ρουμπή. Στο 25′ ο Ρεστζόβ στάθηκε πιο τυχερός γράφοντας το 1-0 για τους ‘ερυθρόλευκους’. Στο 39′ ο Κίτσιος έκανε το 2-0, με τον Ρεστζόβ στο 42′ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ρουμπή.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Κίτσιος πήρε και πάλι το όπλο του και στο 46′ έκανε το 3-0. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Κυριάκη, με τον Κίτσιο στο 84′ να ολοκληρώνει το κρεσέντο του διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΛΙΟΣΙΩΝ: Στουραΐτης, Δούκας, Κάσσος, Καρίτζης, Ζιάκας, Κωνσταντινίδης, Ρεστζόβ, Λέκκας, Ζέλο (90′ Σοφικίτης), Παπανικολάου (69′ Βρανάς), Βελέντζας (2′ Κίτσιος)

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ρουμπής, Μυρίλας (78′ Ψαρράς), Ζερβός, Κυριάκης, Φειδάς, Μαλτέζος, Ζήκας, Σαμοθράκης, Πετράκης, Φοιρός, Μανιάτης

foto: olympiakosnl.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply