Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων-Ηλιούπολη 2-1

Published

on

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων χαμογέλασε στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Ηλιούπολης. Στο 53′ ο Πετρίτσης έδωσε το προβάδισμα στον Ήλιο ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 57′ ο Μπαλογιάννης με σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 68′ ο Μπουφίδης από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ενώ την ίδια πορεία είχε ο Συμεών στο 72′. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κορρέ με απευθείας κόκκινη ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Τσέλα. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Στο 88′ ο Κρίκος θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-2 όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι

Διαιτητής: Γκάμαρης, Κουντουρέλης και Νακόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Παναγιωτακόπουλος (86’ Κότσαλος), Μπιμπής, Βατίστας, Τομπουλίδης, Μπουφίδης, Τσέλα, Λούκα, Νικολόπουλος (54’ Μπαλογιάννης), Δούβος, Ρεστόβ (49’ Μπεκατώρος)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τρακάκης, Ζουμπουνέλης, Συμεών, Ρωμανός, Κορρές, Γιαννακόπουλος, Ντόκο (66’ Ρασσιάς), Μπίτιλης, Πετρίτσης, Δωματιώτης (85’ Κρίκος), Γεμιστός (85’ Σούλας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply