Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων – Σούρμενα 3-2

Published

on

Σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τα Σούρμενα, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει το τρίποντο καθώς επικράτησε με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51′ χάρις σε γκολ του Λεβέντη. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα πέτυχε και δεύτερο γκολ 1′ αργότερα με τον Δημογιάννη. Ωστόσο στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λάκης Στρατής, με τον έμπειρο αμυντικό των γηπεδούχων να σημειώνει δυο γκολ (58′ πεν.,64′) και να φέρνει το ματς στα ίσια (2-2). Στο 73′ ο Δούβος ήταν εκείνος που με κεφαλιά ψαράκι χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2..

Διαιτητής ήταν ο Eυαγγέλλου με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Βασιλάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιγγίρης, Δούκας (65′ Τόμπρος), Σταμουλόπουλος (60′ Ρεστόβ), Στρατής, Τομπουλίδης, Πάγια, Ντιόπ, Αλούσι, Παπαδόπουλος, Δούβος, Μπεκατώρος (89′ Μιγγίρος)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Αργάνης, Κουστουμπέκη, Τσαμπιράς, Αναστασίου, Διαμάντης, Δημογιάννης, Ντερεφός (36′ Θεοδώρου), Λεβέντης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply