Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων- Χολαργός 0-2

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Χολαργός την ήττα του πρωτοπόρου Χαραυγιακού, καθώς επικράτησε μέσα στα Λιόσια του τοπικού Ολυμπιακού με 2-0 και μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Σγαντζού(2’) και Ντερβισάι(36’).  Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Τζέλη(16’).

Διαιτητές: Τριτσώνης, Σκούρας, Σαμοΐλης

ΛΙΟΣΙΑ: Μιγγίρης, Βήχας (34’ Δούκας), Παναγιωτακόπουλος (74’ Χατζηανδρέου), Τομπουλίδης, Βατίστας, Πάγια, Τσέλα, Λούκα, Νικολόπουλος, Μπουφίδης, Μπεκατώρος (46’ Ρεστσόβ)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Ψάλλας, Ρίζος, Σπυρόπουλος, Τζανετής,Στεργιάκος (53’ Χάλος), Ντερβισάι, Τζέλη, Ξηντάρας (75’ Θύμιος), Σγαντζός (82’ Μαλτέζος), Θεοφάνους

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ  ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply