Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Λ: «Πέντε ανθρώπινα λάθη διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα…»

Published

on

Ανακοίνωση για τη διαιτησία των Φίτσα Β., Δέτση Μ. και Τσατσούλη Ι. στον αγώνα με τον Κολωνό εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν αναφορά σε πέντε σημαντικές φάσεις που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο τελικό 3-3, «εμποδίζοντας» έτσι το συγκρότημα του Λάκη Σμυρνή να πατήσει τη τρίτη θέση για πρώτη φορά φέτος. Αναλυτικά:

«Το ΔΣ εκφράζει τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Κολωνό και συγκεκριμένα για το διαιτητικό τρίο Φίτσας, Δέτση, Τσατσούλης. Τα ανθρώπινα λάθη τους, θέλουμε να πιστεύουμε, μας στέρησαν τη νίκη.

Οχι ένα, όχι δυο, αλλά πέντε ανθρώπινα λάθη διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα από δυο ανύπαρκτα φάουλ κατά ομολογία και των αντιπάλων, δεχθήκαμε δυο γκολ, καθαρό πέναλτι χέρι αμυντικού δεν δόθηκε τίποτα, επικίνδυνο φάουλ με τις τάπες  ποδοσφαιριστή που είχε κίτρινη δεν δόθηκε δεύτερη και τέλος πεντακάθαρο γκολ δεν μέτρησε στο τελευταίο λεπτό με όλους τους ποδοσφαιριστές στην περιοχή  από χτύπημα φάουλ, δόθηκε οφσάιντ.

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες η ομάδα θα διεκδικήσει αυτό που τις αναλογεί, αλλά εφιστούμε την προσοχή των διαιτητών να μειώσουν τα ανθρώπινα λάθη γιατί είναι κρίμα και άδικο.»