Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων – Μικρασιατικός 1-1

Published

on

Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στο μαχητικό Μικρασιατικό. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος από την κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν σημαντικό βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Στο 12’ μετά από τραγικό λάθος των Κουντούρη και Αδαμόπουλου, ο Α. Κολοβός μπήκε στη φάση και με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε πέτυχε το 0-1. Στο 81’ ο τερματοφύλακας, Αδαμόπουλος, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ψαραδέλη και αντίκρισε κόκκινη κάρτα. Κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο διάστημα κάθισε ο Τριανταφύλλου. Στο 89’ ο Καπλάνης από κοντά, μετά από μπαλιά του Πατέλη, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Επίσης στο 93’ ο Καπλάνης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Με λάθη η διαιτησία του Μπακοιγάννη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Καπλάνης, Κοτούλιας, Κουντούρης (46’ Παπαδόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Σπίνος (63’ Φραγκόπουλος), Καραμπίνης (74’ Αθανασόπουλος), Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Μουκίδης (81’ Τριανταφύλλου).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Γαλανάκης, Γουρνέλος, Καραντζάς, Μάργα (46’ Μακρυγιάννης), Μπιρμπιλής, Η. Κολοβός, Γουσούλης (89’ Πετρίτσης), Α. Κολοβός, Τρυφωνίδης (57’ Θαναηλάκης), Ψαραδέλης (85’ Χαζίσα), Χατζηστεφάνου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply