Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ομάδα επιστημόνων το Χαϊδάρι…

Published

on

O A.O. Χαϊδαρίου φέτος μετά την κατά γενική ομολογία πολύ καλή χρονιά (έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε),  καθώς τερμάτισε στην πρωτη θεση του ομίλου του και εχασε το πρωτάθλημα στη διαφορά τερμάτων, δείχνει αποφασισμένος τη νέα σεζόν να τα καταφέρει…

Από την ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοινωθήκαν οι ανανεώσεις σχεδόν όλου του βασικού κορμού και η συνέχεια των μικρών που εντυπωσιάζουν και θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Αναμένεται μάλιστα κάποιοι από αυτούς να ξεχωρίσουν κατά τις εκτιμήσεις των ειδικών!

Αλλα αυτό που φετος μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση,  είναι ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, μετά την εντυπωσιακή μεταγραφή του Καββαδία ο οποίος είναι παίχτης που πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League 2 στο Αιγάλεω και ανήκει στον Παναιτωλικό, άλλοι δύο αυτού του βεληνεκούς ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να φορέσουν τα κυανέρυθρα της δυτικής όχθης.

Μάλιστα το εντυπωσιακό της υπόθεσης και αυτών των δυο νεαρών είναι ότι είναι νεαροί σε ηλικία αλλά έχουν σαν πρωταρχικό τους μέλημα την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Αυτό το γνώριζε ο άνθρωπος που είναι πισω από αυτές τις κινήσεις, και δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία στον χώρο της αθλητικής ένδυσης Γρηγόρη Σπήλιο (φωτογραφία), ο οποίος και τους προσέγγισε .

Οι πληροφορίες μας είναι ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συζητήσεις, και οσονούπω αναμένονται ανακοινώσεις….

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Σπήλιο ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε παραδέχτηκε τις πληροφορίες, απλά μας τόνισε ότι φέτος το Χαϊδάρι θα είναι ομάδα επιστημόνων!