Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ομάδα μέλλοντος δημιουργούν στο Χαϊδάρι.

Τα έχουν με τη διαιτησία της περασμένης Κυριακής

Published

on

Στο στόχαστρο του Χαϊδαρίου έχει μπει για τα καλά η διαιτησία της περασμένης Κυριακής με τους ανθρώπους της ομάδας των Δυτικών Προαστίων να τονίζουν σε ανακοίνωση ότι «πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την εξοργιστικά κακή διαιτησία στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου και ανακοίνωσε: «Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Σπύρος Λάμπρου καθώς και οι υπόλοιποι χρηματοδότες και μέλη του Δ.Σ., Κρέστας Ι., Σπίνουλας Τ., Σαραντίδης Α., Χρονόπουλος Β., Κλαυδιανός Δ., Πουλάκης Ν., καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ., συναποφάσισαν ομόφωνα, ότι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένος στο όραμα που έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας με γηγενείς από την ακαδημία όσο το δυνατόν ποδοσφαιριστές.

Κύριος στόχος είναι η ομάδα μας είναι να έχει ήθος και να αποδίδει ένα καθαρό ποιοτικό και ελκυστικό για τους φιλάθλους ποδόσφαιρο, ώστε να αποτελεί ένα θετικό πρότυπο που θα πρωταγωνιστεί σε αξιοπιστία, οργάνωση, λειτουργία και κοινωνική προσφορά.

Επίσης συναποφασίστηκε να μην γίνει αύξηση στον χαμηλό φετινό προϋπολογισμό ώστε να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν η διαρκής οικονομική συνέπεια σε μία πολύ δύσκολη εποχή που είναι αναγκαία η συμπαράσταση από όλους τους φίλους του συλλόγου.

Τέλος θεωρεί ότι τόσο η ΕΠΣΑ, όσο και ο σύνδεσμος Αθηναίων Διαιτητών, έχουν αποδείξει ότι διοργανώνουν ένα καθαρό πρωτάθλημα γι’ αυτό και σε αυτή τη φάση εκτιμούμε ότι η πολύ κακή διαιτησία εις βάρος μας αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply