Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ομάδες συγχαίρουν Κριό Ασπροπύργου και Ίκαρο Νεοκτίστων για την άνοδο

Published

on

epsda-apotelesmata

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ

Η διοίκηση του Πυρρίχιου Ασπροπύργου συγχαίρει τον πρωταθλητή της Β κατηγορίας Κριό Ασπροπύργου και τον δευτεραθλητη Ίκαρο Ασπροπύργου για την άνοδο τους στην Α κατηγορία ΕΠΣΔΑ. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι δύο ομάδες από την πόλη μας κέρδισαν την άνοδο τούς μετά από μια συναρπαστική χρονιά πού η υπόθεση άνοδος κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική. Αυτό δείχνει ότι στην πόλη μας οι αθλητικοί σύλλογοι δουλεύουν σε σωστές βάσεις και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά στα σαλόνια της Α κατηγορίας.

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ

 

Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 2004 και στον δευτεραθλητή Α.Π.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ που ανεβαίνουν κατηγορία. Ευχόμαστε καλή συνέχεια. Πολλά μπράβο όμως και σε όλα τα σωματεία της Β΄ΕΠΣΔΑ για τους κόπους και τον αγώνα που έκαναν, διοικήσεις, προπονητές και παίκτες, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οφείλει πολλά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι γειτονιές της Δυτικής Αττικής έδωσαν βροντερό παρών. Ευχόστε καλό καλοκαίρι. Ραντεβού το Σεπτέμβρη. Ελπίζουμε να μην λείπει κανείς και αν είναι δυνατόν να είμαστε ακόμη περισσότεροι. Εκ μέρους του ΔΣ του Μανδραϊκού Α.Ο. Ο πρόεδρος, Χρήστος Παπακωνσταντίνου Ο γραμματέας Βασίλης Ασπιώτης.

 

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

 

Το ΔΣ του Κριού Ασπροπύργου συγχαίρει την γειτονική ομάδα του Ικάρου Νεοκτίστων για την επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία και εύχεται του χρόνου να έχουν μια καλή κοινή πορεία στο νέο πρωτάθλημα που θα συμμετέχουμε ξανά.

 

 

Advertisement