Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ονειρικό ξεκίνημα για Αμφιάλη 2-1 τον Καραβά

Published

on

Η Αμφιάλη πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο και την φετινή περίοδο καθώς επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Καραβά.

Χωρίς την μεγάλη φάση κύλισε το  πρώτο μέρος με την Αμφιάλη δυο λεπτά πριν ην ανάπαυλα να βρίσκει τον τρόπο να πάρει «κεφάλι» στο σκορ   όταν ο Ρετζέπι μετά από ενέργεια και τετ α τετ του Μπακοθανάση Χ. με τον Μπαντίκο πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του τελευταίου και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 1-0

Με την έναρξη της επανάληψης και στο 49’ ο Σιανός με υπέροχη ενέργεια και άψογο πλάσε «πλήγωσε» για δεύτερη φορά την εστία του Μπαντίκου σκοράροντας για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για να μπουν στο ματς έχασαν κάποιες ευκαιρίες  και τελικά μείωσαν από τα ένδεκα βήματα  όταν ο Μουσάι ευστόχησε στο πέναλτι που σφύριξε ο Ζέστας στο 88’ (2-1).

Στο 60’ τραυματίστηκε ο Παυλάκης και αποχώρησε από το γήπεδο.

Η  Αμφιάλη φωνάζει για την φάση του πέναλτι στο 88’ καθώς υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως παράβαση στην φάση.

Αμφιάλη: Παγώνης, Φυσαράκης(46′ Παπαδόπουλος), Μπακοθανάσης Σ., Φύπε, Τζωρτζάτος, Μανγκαλατζίου, Ρετζέπι, Πουρσανίδης, Σιάνος(85′ Επιτροπάκης), Μπακοθανάσης Χ.,(46′ Νικολάου), Νιζάμης.

ΑΟ Καραβάς: Μπαντίκος, Γκούμας(46′ Σδηρόπουλος), Κωστόπουλος, Παπαγγελής(46′ Παυλάκης, 60′ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Τηλιγάδας, Ζαμπέτης, Ρούπι, Παπανικολάου(78′ Μπιλίμπασι), Παυλίδης(54′ Πηγουνάκης), Μουσάι, Ζώτο.