Connect with us

Γ Εθνική

Οπαδοί Αγίας Παρασκευής: Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας…

Published

on

Ενόψη του πολύ κρίσιμου αγώνα της Αγίας Παρασκευής με τον Άρη Πετρούπολης, οι οργανωμένοι οπαδοί της Αγίας Παρασκευής εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση…

⚫ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ο ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σ’ όλα αυτά τα χρόνια έχουν πέρασει απ την ομάδα μας αμέτρητοι ποδοσφαιριστές, που κινούνταν στη μετριότητα από ποιότητα , αλλά είχαν και κάτι που δυστυχώς στο φετινό ρόστερ απουσιάζει εκκωφαντικά…ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

Αρχής γενομένης απ’ το ματς του Σαββάτου με τον Άρη Πετρούπολης εκτός έδρας ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ πως θα ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ τη δική μας ψυχή στην κερκίδα, ώστε ν’ αποκτήσουν επιτέλους ΠΑΘΟΣ, οι φανέλες που μείνανε για να θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν και την ιστορία αυτών που τις φόρεσαν.

Από αυτή τη στιγμή, ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ, οφείλουμε να πατήσουμε το γκάζι και να δώσουμε ώθηση στην ομάδα να ξαναφτάσει στο υψηλό επίπεδο, το οποίο θέλουν οι απανταχού φίλοι της Αγίας Παρασκευής να την ξαναδούν.

Οποίος δε μπορεί να καταπιεί την πίκρα και το θυμό του, όποιος δεν αντέχει ν’ αφήσει τους αφορισμούς σπίτι του, να μην εμφανιστεί στο γήπεδο για φέτος στους 4 εναπομείναντες αγώνες που η ομάδα παλεύει για την σωτηρία της. Οι υπόλοιποι παίρνουμε μαζί τα λαρύγγια μας, τη φωνή μας, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, όπως μάθαμε από παιδιά και πηγαίνουμε να δώσουμε τον δικό μας αγώνα απο την κερκίδα όπου και αν παίζει η Σάντα μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!

( ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΑΝΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ) . ⚫