Connect with us

3ος Όμιλος

Ορίστηκε Επιτροπή στον Ηρακλή Ψαχνών

Published

on

Ορίστηκε η νέα διοικούσα Επιτροπή (αφού δεν υπάρχει κάποιος να αναλάβει) ενόψει Γ’ Εθνικής.

 

Ο Ηρακλής Ψαχνών μετά και το χθεσινό ΔΣ της Football League είναι πια και τυπικά υποβιβασμένος στην Γ’ Εθνική και το μόνο πλέον που απομένει είναι να «σηκωθεί στα πόδια του» και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα ο Πρόεδρος και ο άνθρωπος που θα πάρει από το χέρι την ομάδα μετά Στούπα εποχής για να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα δεν έχει βρεθεί και λογικά ούτε πρόκειται, οπότε η Διοικούσα επιτροπή πιάνει πλέον …δουλειά.

Οι 11 της Διοικούσας

1 Κεραμιδάς Γεώργιος
2 Γεωργίου Αντώνιος
3 Πριόνας Κωνσταντίνος
4 Κορδέλη Ευσταθία
5 Γκέκας Κωνσταντίνος
6 Αντωνίου Ευάγγελος
7 Καλαβρής Μιχάλης
8 Καλαβρής Στέφανος
9 Κιαπέκος Αναστάσιος
10 Σιγανός Δημήτριος
11 Αρβανίτης Στάυρος

Αυτοί, λοιπόν, οφείλουν σε κάτι λιγότερο από 50  μέρες να ορίσουν εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει περισσότερο μια τυπική διαδικασία και τίποτα περισσότερο αφού υποψήφιοι δεν υπάρχουν.

Οπότε και αυτό που μένει πλέον είναι η Διοικούσα επιτροπή να πάρει στα “χέρια της” τον Ηρακλή και να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα ως “σολομώντεια λύση” και όπου βγει…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοικούσα επιτροπή έχει ήδη κάνει τις πρώτες συναντήσεις,
έχει ήδη τακτοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς και από ότι φαίνεται έχει σχεδόν αποφασιστεί το ποιος θα είναι ο άνθρωπος (από τους 11) που θα αναλάβει τα χρέη της προεδρίας.

Πηγή: Psaxniwths.blogspot.gr