Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ορίστηκε προσωρινή διοίκηση στην Πεύκη

Published

on

Με απόφαση του το Πρωτοδικείο έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης του Κωνσταντίνου Νικηφόρου στην Πεύκη, και όρισε προσωρινή διοίκηση στον σύλλογο.

Η διορισθείσα διοίκηση έστειλε την ακόλουθη επιστολή, απευθυνόμενη κυρίως προς τους γονείς των νεαρών αθλητών των Ακαδημιών του συλλόγου…

«Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση 353/2024 του Πρωτοδικείου Αθηνών, έχει διοριστεί 15μελής Προσωρινή Διοίκηση στον Α.Ο. Πεύκης, η οποία έχει αναλάβει ήδη πλήρως τα καθήκοντά της.

Πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης έχει οριστεί με την απόφαση του Δικαστηρίου ο κ. Σταύρος Μονεμβασιώτης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε, αναθέτοντας αρμοδιότητες μεταξύ των μελών του όπως προβλέπονται από το καταστατικό του Συλλόγου. Επέλεξε επίσης και τους εφόρους στα 6 ενεργά τμήματα του ‘Α.Ο. Πεύκης’.

Η νέα Διοίκηση έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που εγγυόνται τόσο την εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών όσο και την άψογη παρουσία όλων των τμημάτων στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις».