Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οργή της Ζέας για Μαρινάκη

Published

on

Η άτυπη βεντέτα μεταξύ του ΑΟ Ζέας και του διαιτητή Μαρινάκη συνεχίζεται . Στον σύλλογο έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του τελευταίου με τον οποίο υτπάραχουν προηγούμενα στον αγώνα με τον Παννεαπολικό .
« Μας όρισαν εν αγνοία μας τον Μαρινάκη αντί του Σαββατιανού χωρίς να μας ενημερώσουν ως όφειλαν παρά το ότι ήταν γνωστά τα όσα έχουν διαδραματιστεί στο παρελθόν » δήλωσε ο τεχνικός του Πασαλιμανιώτικου συλλόγου Γιάννης Παπαϊωάννου και πρόσθεσε:
«Ο Μαρινάκης χωρίς λόγο και χωρίς να του πω το παραμικρό με απέβαλε από τον πάγκο μετά το πέναλτι που ούτε αυτός είδε αφού ποτέ δεν έγινε Στη συνέχεια έγραψε στο φύλο αγώνα ψέματα και ανακρίβειες. Μας έδωσε ένα Φ.Α. στο οποίο δεν φαίνεται τίποτα από αυτά που έχει γράψει . Κι όταν παρουσία του παρατηρητή της συνάντησης κ. Σάμπου πήγα να του πω με απώθησε και μου είπε « Α , παράτα μας ρε». Για όλα αυτά καταγγέλλω δημόσια τον Μαρινάκη και θα κάνω το ίδιο και στα αρμόδια όργανα , Τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές καταστρέφουν το ποδόσφαιρο , αφού διώχνουν από αυτό τους αιμοδότες παράγοντες που συντηρούν αυτούς τους δύσκολους για όλους μας, καιρούς τις ερασιτεχνικές ομάδες .»