Connect with us

stoplekto

Οργασμός στον Περαμαϊκό

Published

on

Από την διοίκηση του Περαμαϊκού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Φαίνεται ότι πίνουν πολύ καφέ εκεί στο Πέραμα….Η νεοσύστατη διοίκηση του Περαμαικού Θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κύριους Βάλβη Κωνσταντίνου και Γιδάκο Πέτρο με τα coffee lab και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Κύριο Οκταποδά Νικόλαο με τα coffee brands στην Σαντορίνη για την βοήθεια που προσφέρουν σταθερά τα τελευταία χρόνια με τον τελευταίο να αναφέρει σε δήλωση του.

΄΄Μπορεί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να μην μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως πρόεδρος της ομάδας αλλά είμαι σίγουρος και πιστεύω στην νέα Διοίκηση και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειασθούν.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο για τις ενέργειες που κάνουν για να ξαναστήσουν τις ακαδημίες από την αρχή μαζί με τον Κο Μακρόγλου,πάντα επιβραβεύονται τέτοιες κινήσεις όπως αυτή που φέρνουν μικρά παιδιά στα γήπεδα. Πάμε γερά, Πάμε Περαμαικάρα΄΄

Η Διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να καλωσορίσουν τον προπονητή Μπόμπαν Στογιάνοβιτς με το πλούσιο βιογραφικό στο παλμαρέ του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία για την νέα αγωνιστική περίοδο.Μόμπαν καλωσόρισες στην οικογένεια μας!

Τέλος ανακοινώνουμε τις συνεργασίες με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Μάριο Κοβιό ο οποίος ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδος με την μεγάλη εμπειρία που κατέχει χρόνια τώρα στα Πειραϊκά γήπεδα έχοντας αγωνισθεί σχεδόν σε όλες τις ομάδες του Πειραιά και τον τερματοφύλακα Παντελή Σταυράκογλου που προέρχεται από τις ακαδημίες της Προδευτικής έχοντας το ταλέντο και την επιθυμία να δουλέψει μαζί μας βοηθώντας το Σωματείο να φτάσεις τους φετινούς στόχους του. Μάριε και Παντελή καλώς ήλθατε στην Οικογένεια μας.»