Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ορθια στο Ιλιον η Ανθούπολη (1-1)

Published

on

Σε ένα ματς όπου τα δύο γκολ που σημειώθηκαν ήταν λίγα με βάση την εικόνα του, ΑΟ Ιλίου και Ανθούπολη ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ετσι οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 11 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 6.

Ο ΑΟ Ιλίου μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ όταν ο Λερούτσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο γκολ χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ λίγο έλειψε στο 45′ να δεχτούν την ισοφάριση όταν το πλασέ του Τζαμαλή σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό με τις δύο ομάδες να χ’ανουν συνεχώς ευκαιρπιες εκατέρωθεν. Τελικά στο 64′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Κυριαζής βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Το ματς στη συνέχεια άνοιξε ακόμη περισσότερο, με τους γηπεδούχους να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 70′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κιτσώνη. Την εκτέέση ανέλαβε ο Λερούτσος, αλλά ο Αλεξόπουλος απέκρουσε.

Ετσι το 1-1 έμεινε σαν τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Παπαδημητρίου (78′ Τζόκας), Ελεύθερος, Μαρκάκης, Κοντός (46′ Αγγελόπουλος), Λερούτσος, Τάμπας (90′ Ασφής).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αλεξόπουλος, Κακιώρης, Μπαγετάκος (63′ Ντούπης), Μακρής, Λάσκαρης, Πάσσαρης (63′ Δράμης), Πανούτσος (46′ Κυριαζής), Παπανίκος (79′ Ζαχαρίας), Ρζαμαλής, Συριόπουλος (54′ Καλογερόπουλος), Διονάτος.