Connect with us

Γ Εθνική

Ορθιος στον Αγιο Νικόλαο ο Αρης Πετρούπολης (0-0)

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης απέσπασε την ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Άγιου Νικόλαου για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι χάθηκε για τον ΑΟΑΝ με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης με τον Μαρτσάκη να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!

Η δεύτερη μεγάλη φάση του παιχνιδιού είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον ίδιο ποδοσφαιριστή με το τελείωμα του αυτή την φορά να καταλήγει άουτ στο 27′.

Η πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων ήρθε με το σουτ του Πίσπα, που κατέληξε ψηλά άουτ στο 38′ και αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες εστίες αλλά να αλληλοεξουδετερώνονται με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος και έτσι να μοιράζονται από ένα βαθμό.

ΑΟΑΝ: Γκλώτσος, Πιθαρούλης, Τσανάι, Μουστάκης, Φουκαράκης, Καμαρά, Καρλίτος (62′ Μαρινάκης), Μαρτσάκης, Σένκα (46′ Νοκάι), Πήλιος (78′ Πλουσής), Χριστογιάννης

Άρης Πετρούπολης: Σικαλιάς, Καρδάμης, Κρητικός Γ., Γκότοβος, Πίσπας (65′ Τσακίρης), Ρέτσος Χρ. (90′ Γούλας), Βλαχομήτρος (87′ Ρέτσος Ι., Τσιλιγκίρης, Κρητικός Σ. (90′ Παλτόγλου, Μενάι, Κορώνης.

Πηγή: Primesport