Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ορφέας Αιγάλεω – ΑΟΝΑ 4-4

Published

on

Το ματς της χρονιάς διεξήχθη στο ΔΑΚ Αιγάλεω, εκεί όπου Ορφέας και ΑΟΝΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί ακόμη και με 4-1! Όσον αφορά την διαμόρφωση του σκορ, η ομάδα των νοτίων προαστίων προηγήθηκε με 3-0 στο 57′, ύστερα από τα τέρματα του Ρούσσου στο 4′, στο 33′ και στο 57′, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 68′ με την κεφαλιά του Ανδρόνη σε 3-1. Ο ΑΟΝΑ όμως στο 69’και ύστερα από το τέρμα του Λαγάνα έκανε το 4-1 και όλα έδειχναν πως κάπου εκεί θα τελείωναν όλα. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι και μείωσαν σε 4-3 με την κεφαλιά του Ανδρόνη στο 75′ κσι με το σουτ του Γράφα στο 87′, παίρνοντας έτσι «φωτιά» τα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Ο άνθρωπος του αγώνα, Ανδρόνης, «φυλούσε» τελικά ένα γκολ ακόμη για τους φιλοξενούμενους και με το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο ματς στο 90’+1′ -και αυτό με κεφαλιά- έκανε το 4-4. Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, πως στο 49′ ο Πριόβολος είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση, ενώ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκαν στο 88′ οι Γράφας και Τσουκάλης. Διαιτητές ήταν οι Ζούτης, Τζελέπης και Πλακίδας.

ΟΡΦΕΑΣ: Κωνσταντίνου, Αλεξόπουλος(77′ Σπίρο), Μυτιληναίος, Γιάκαλος, Κωσταγιάννης, Τζεβελέκος, Ανδρόνης, Λιούσας, Σκορδίλης(52′ Καραγκιόζογλου), Σολάκης, Ζιώγας(46′ Γράφας)

ΑΟΝΑ: Δόβελος, Μπότης, Ερημίδης(80′ Παπαδόπουλος), Παπώτης, Μεσιακάρης, Λυκογιάννης, Τζανετής(61′ Τσούλιας), Πριόβολος, Ρούσσος, Τσουκάλης, Τσίγκος(11′ λ. τρ. Λαγανάς)

Θ.ΖΑΧΑΚΗΣ

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply