Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οσο ζει ελπίζει ο ΑΟ Ιλίου, 2-0 εκτός τον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοση του ο ΑΟ Ιλίου νίκησε εκτός έδρας τον Ορφέα Αιγάλεω με 2-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Εφτασε έτσι τους 44 βαθμούς και είναι στην 3η θέση. Για να καταφέρει να πάει στα μπαράζ ανόδου θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει τον Ιπποκράτη και ταυτόχρονα η Δόξα Βύρωνος να ηττηθεί από τον Ηρακλή στο Περιστέρι.

Ο Ορφέας έμεινε στους 23 βαθμούς και είναι στην 9η θέση. Για να αποφύγει την θέση στα μπαράζ παραμονής θα πρέπει να νικήσει εκτός έδρας τον Αστέρα Ζωγράφου. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να μην νικήσει η Κοψαχείλα εκτός έδρας την Ιεράπολη.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς και άνοιξε το σκορ στο 21′ όταν ο Ζήκος έκανε το 0-1. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 74′ ο Φούρλας.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μακρής, Χαρίτος (52′ Αγγελακόπουλος Φ.), Σακάκος, Μπέλιας, Κετσιλής, Σαρδέλης, Λάπας (78′ Ανδρονιώτης), Σαββίδης (60′ Νεστουράι), Τριανταφυλλίδης (78′ Αγγελόπουλος, Κονγκίνη, Αγγελακόπουλος Β.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Μπισμπίκης (67′ Ασφής), Δαούτης (86′ Μπάμη), Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (86′ Καλογήρου), Παπαδημητρίου (79′ Κορωνιός), Φούρλας, Λερούτσος (67′ Μάλλιος), Τζώρτζης.