Connect with us

8ος Όμιλος

ΟΦΙ-Ερμής 1-0

Published

on

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή βρίσκεται ο ΟΦΙ μετά την σπουδαία νίκη-ανατροπή κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών με σκορ 2-1, για την 19η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι “ασπρόμαυροι” έβγαλαν αντίδραση και πανηγύρισαν ένα τρίποντο που ίσως είναι καθοριστικό για την παραμονή τους και την νέα χρονιά στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Ζωνιανών στο 19ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακαζού, ο Ηλιόπουλος ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και από κοντά έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στο συγκρότημα του Δημήτρη Βολονάκη. Στα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή αλλά το 0-1 έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου και τον Ερμή να κρατάει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του “Βουζουνεράκειου Σταδίου”.

Στο 55ο λεπτό ο ΟΦΙ έφερε το ματς στα ίσια όταν από την όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, έγινε το 1-1.

Δεκαοκτώ λεπτά αργότερα, οι Ιεραπετρίτες έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν το προβάδισμα. Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου με τελικό αποδέκτη τον Μπλέντι και εκείνος με πλασέ έγραψε το τελικό 2-1!

ΟΦ Ιεράπετρας(Γ. Μάγγος): Πρίφτης, Τσανάι, Καραγιάννης, Πιθαρούλης, Τζελέπης, Μπιταξής, Μπλέντι, Ουζουνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα

Ερμής Ζωνιανών (Δ. Βολονάκης): Ανδρεαδάκης (36′ λτ. Λιακόπουλος), Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης, Σκουτέλης, Σταθόγλου, Ηλιόπουλος, Πλουσής