Connect with us

8ος Όμιλος

ΟΦΙ-Ηρόδοτος 1-1

Published

on

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ηρόδοτος αντέδρασε στην Ιεράπετρα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τον ΟΦΙ με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Στο α’ μέρος το ματς είχε καλό ρυθμό με τον ΟΦΙ να προηγείται όμως ο Ηρόδοτος βελτιώθηκε στην επανάληψη και πήρε αυτό που ήθελε.
Στο 7′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Κασμερίδη απομάκρυνε και ο Μπαλάφας εν συνεχεία αποσόβησε την κεφαλιά του Κορέτα. Στο 11′ ο Παπαδόπουλος έκανε το φαουλ και ο Μίγγας έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στο 17′ ο Ηρόδοτος είχε καλή στιγμή με το σουτ του Μελισσόπουλου, με τον Κασμερίδη στο 22′ να μπλοκάρει την παράλληλα σέντρα του Πηγιάκη. Στο 45′ έγινε το 1-0 για τον ΟΦΙ όταν μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Μπιταξής με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 51′ ο Ηρόδοτος έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού το φάουλ του Φραγκουλάκη κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 71′ έγινε το 1-1 για τον Ηρόδοτο, όταν ο Ετοφ εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Φραγκουλάκη κε ιμε προβολή έκανε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις η Ιεράπετρα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι με 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Πυθαρούλης, Μίγγας, Τζελέπης, Μπιταξής, Καραγιάννης, Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης, Ντάνιελ, Φραγκουλάκης, Μωραϊτης, Ετόφ, Μελισόπουλος