Connect with us

5ος Όμιλος

ΟΦΙ: “Την Κυριακή όλοι στο Μαρτινέγκο”

Published

on

Στο Μαρτινέγκο , το ιστορικό γήπεδο του Εργοτέλη , δίπλα στον τάφο του Καζαντζάκη , την Κυριακή στις 15.00 ο ΟΦΙ θα φιλοξενηθεί από τον ΠΟΑ. Είναι ένα μάτς που το θέλουν διακαώς και οι δύο ομάδες. Ο ΠΟΑ γιατί κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο ΟΦΙ γιατί θέλει το πρωτάθλημα. Και είναι ένα ματς ντέρμπυ , όπως ήταν πάντα οι αγώνες ΠΟΑ – ΟΦΙ.

Ο ΟΦΙ είχε πάντα καλή παράδοση στο Μαρτινέγκο. Τελευταία φορά που αγωνίσθηκε στο γήπεδο αυτό ήταν στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Δ Εθνική τον Ιούνιο του 2009 όπου σε δύο αγώνες που έδωσε στο γήπεδο αυτό , ο ΟΦΙ , τους κέρδισε και τους δύο με 3-0. Τον Ρεθυμνιακό , και την Ιωνία Χανίων.

Τα πολλά λόγια πλέον είναι φτώχεια. Oσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος , κάθε χαμένος βαθμός κοστίζει πολύ. Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται σοβαρότητα , πειθαρχία , ενθουσιασμό και όλη την Ιεράπετρα στο πόδι δίπλα στον ΟΦΙ.

Την Κυριακή ΟΛΟΙ στο Ηράκλειο , δίπλα στον ΟΦΙ όπως πάντα. Οι παίκτες μας να (ξανα)αισθανθούν ότι παίζουν στην έδρα τους όπως σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες στην Κρήτη.

Οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ αναχωρούν την Κυριακή στις 12.00 από το ISLAND για το Μαρτινέγκο. Καλούνται τα μέλη του συνδέσμου να επικοινωνήσουν με τον σύνδεσμο μέσω της σελίδας τους στο fb.

Ολοι την Κυριακή στο Ηράκλειο.