Connect with us

5ος Όμιλος

ΟΦΙ: “Όλοι κοντά στο όνειρο της ανόδου”

Published

on

Παρά την απογοήτευση, στις τάξεις του ΟΦΙ κοιτούν τη συνέχεια προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό την περασμένη Κυριακή στο Βουζουνεράκειο.

Ενδεικτική και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “κανένας πρωταθλητισμός δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα”, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι: “Η ομάδα θα κάνει το καθήκον της και θα πετύχει στο τέλος το στόχο της”.

Αναλυτικά, το κείμενο

Είναι αλήθεια ότι φύγαμε όλοι πικραμένοι από το Βουζουνεράκειο την Κυριακή το απόγευμα μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό. Είναι αλήθεια ότι θα ήταν τέλειο να έφευγε όλος αυτός ο κόσμος ενθουσιασμένος από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια ότι αν είχαμε βάλει ακόμα ένα γκολ θα είχαμε ξεφύγει τέσσερις βαθμούς και θα είχαμε ρεφάρει το ρεπό που δεν έχουμε κάνει. Ομως κανένας πρωταθλητισμός δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Απογοητευόμαστε από τις ισοπαλίες μας. Και μάλιστα με ομάδες όπως ο Ιωνικός. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εχουμε κάνει άλματα που μάλλον δεν τα έχουμε συνειδητοποιήσει ούτε εμείς. Ομως ναι. Καλά κάνουμε και πικραινόμαστε. Ναι εμείς οι περυσινοί φοβισμένοι νεοφώτιστοι, έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα. Και ναι θα τα δώσουμε όλα για να το πάρουμε. Δεν έχει χαθεί τίποτα βαθμολογικά. Τους βαθμούς που χάσαμε από ατυχία, σίγουρα θα τους βρούμε αλλού. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε την μπάλα που ξέρουμε, και στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα και η μεγαλύτερη στιγμή για τον ΟΦΙ μας είναι κοντά.