Connect with us

8ος Όμιλος

ΟΦ Ιεράπετρας-Μυλοπόταμος 1-0

Published

on

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε ο ΟΦ Ιεράπετρας στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του Μυλοποτάμου.

Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλοί και πήραν σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή.

Από την άλλη, οι φιλοξενουμενοι σε ακόμη ένα ματς παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν τα κατάφεραν.

Μόλις στο 5′ ο Μερτίρι βγήκε απέναντι από τον Πρίφτη όμως ο τελευταίος μπλόκαρε προτού ο άσος των φιλοξενούμενων σκοράρει. Στο 10′ ο Καραγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ ο Τζελέπης σκόραρε με κεφαλια όμως το τερμα αυκρωθηκε καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάου. Στο 11′ ο Τζελέπης έκανε τοφαουλ ο Ντιατά έπασε στον Κορέτα όμως ο Κελαϊδης μπλόκαρε τη κεφαλιά του. Στο 19′ έγνε το 1-0, οταν το μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΙ Ντιατά βγήκε απέναντι από τον Κελαϊδη μετά από πάσα του Κορέτα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 57′ ο Μιγγας πασαρε στον Κορέτα ο τελευταίος σουταρε όμως η μπάλα έφυγε λίο άουτ. Στο 61′ ο Πηγιάκης δεν κατάφερε να κάνει το 2-0, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους παρά τις προσπάθειες των φιλολοξενούμενων να ισοφαρίσουν

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Λιλάι (63′ Κορομηλάς), Μίγγας, Τζελέπης, Πιθαρούλης, Χρυσοφάκης (46′ Πετάσης), Ουζούνογλου (80′ Στάχτιαρης), Ντιαντά (87′ Τσαλάκου), Καραγιάννης, Κορέτα

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γιώργος Κόλτζος): Κελαϊδής, Μπακάλης (60′ Δαραμάρας), Σιόρε, Μυρθιανός, Μποτωνάκης, Λένγκα, Δελήμπασης, Μηνάς, Ντινιωτάκης, Μερτίρι (71′ Μεταξάκης), Δροσάκης (81′ Σκουλούδης)