Connect with us

Γ Εθνική

Ούτε τώρα ο Απόλλων Σμύρνης, 3-3 εκτός με τον Αγιο Νικόλαο

Published

on

Ούτε σήμερα κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο ο Απόλλων Σμύρνης, που αν και προηγήθηκε 2-0 και 3-2, ήρθε τελικά ισόπαλος εκτός έδρας 3-3 με τον Αγιο Νικόλαο.

Ετσι ο ΑΟΑΝ έφτασε τους 9 βαθμούς, και ο Απόλλων 6.

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΑΝ βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς δύο γκολ του Απόλλωνα, διαμόρφωσαν το 0-2 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 18’ πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΑΝ με τον Πήλιο να σουτάρει αλλά ο Νίκας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε, ενώ στο 21’ ένα σουτ-βολέ του Περντόμο, το εξουδετέρωσε ο Ψιμόπουλος.

Στο 28’ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Περντόμο να αναγκάζει σε νέα επέμβαση τον Ψιμόπουλο και το 0-1 έγινε στο 31’ όταν ο Τασιούλης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μία σύγχυση στην άμυνα του ΑΟΑΝ και έκανε το 0-1 από κοντά.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Απόλλων βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Παπαχρονόπουλο να σουτάρει και να «γράφει» το 0-2. Στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ μπήκε αποφασιστικά, κέρδισε πέναλτι στο 47’ με τον Νοκάι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάρλος, που δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει σε 1-2 και να ξαναβάλει στο παιχνίδι τους Λασιθιώτες, ενώ στο 60’ ο Νοκάι βρήκε ωραία τον Κατσικοκέρη που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-2!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 65’ με τον Περντόμο, κάνοντας το 2-3 και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Κατσικοκέρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80’.

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Δολαψάκης (34′ λ.τρ. Γκρεμός), Πιθαρούλης, Χριστόγιαννης, Καμαρά, Φουκαράκης, Καρλίτος (79′ Μαρινάκης), Μαρτσάκης, Νοκάι, Πήλιος, Μουστάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Νίκας, Κιρκιλιανίδης (62′ Βλασσόπουλος), Ρέτσος (76′ Σπαρτιάτης), Λιάγκος, Πανουργιάς, Περντόμο (66′ Πριόνας), Τασιουλής (76′ Καραγκούνης), Ρίντι, Χαοκίν, Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος.

ΠΗΓΗ: GRANDSPORT