Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Άι-Βασίλης της Δόξας ονομάζεται Παρασκευόπουλος

Published

on

Άγιος Βασίλης ντύθηκε ο Ορφέας Παρασκευόπουλος και χάρισε στην Δόξα Βύρωνος μια ακόμα νίκη. Η Δόξα επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Θριάμβου Χαϊδαρίου παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και κλείνει την χρονιά πέμπτη έχοντας 23 πόντους, όπως τα Σούρμενα και η Αργυρούπολη. Αντίθετα, ‘ματιασμένος’ μπορεί να χαρακτηριστεί ο σύλλογος από το Χαϊδάρι που διανύει κακή περίοδο πέφτοντας στην ενδέκατη θέση έχοντας 17 βαθμούς.

Στην εικόνα του παιχνιδιού οι νεανικοί ‘κυανόλευκοι’ είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά ο Παρασκευόπουλος στο 20′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από νωρίς με ωραία ενέργεια. Στο 57′ ο Κότοφ είδε τον πολύ καλό Σκυριώτη να αποκρούει το σουτ του και στην επαναφορά ο Κασσιανός από καλή θέση σημάδεψε το δοκάρι. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αντωνίου, ο οποίος απέβαλε στο 96′ τον Κουντού για αντικανονικό μαρκάρισμα δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Σαμοΐλης Δ., Φωτόπουλος Α.

Δόξα (Λ.Ρόππας – Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Παπαχειμώνας, Χαλβατζής, Βακερλής Π., Βλάχας (58′ Λιόνας), Γκουντελίτσας, Κασσιανός (85′ Βιέννας), Ντεμάι (67′ Κότοφ), Έζε, Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α. (85′ Μπάκας Π.), Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π., Τσαγιάννης, Μπανιάς (70′ Πατέλης), Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (77′ Χατζής), Αποστολόπουλος.