Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Άτταλος το ντέρμπι, 3-0 τη Δόξα Βύρωνος

Published

on

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Δόξα Βύρωνος ο Άτταλος αφού η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας επικράτησε με 3-0 της “κυανής θεάς”.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χλωρού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και πηρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά την προηγούμενη αγωνιστική και το τρίποντο επί των Λύκων Χαίδαρίου.

Στα πρώτα λεπτά ο Άτταλος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Μανώλη Λύγκο στο 12′ με σουτ. Στο 57′ η ομάδα του Γιάννη Αναστόπουλου έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Χαλβαντζή, κίνηση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της  Δόξας.

Στη συνέχεια οι Γκορλιές (72′) και Ιάσονας Κουλούρης (88′) διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Χλωρός) Παρσκευόπουλος, Κοντής, Χρόνης, Κουλόλι, Κορλιές, Μποσινάκης, Δαρδαμάνης (46′ Κουλούρης), Βάσος, Ντούμος (60′ Ντούλας), Λύγκος, Μιράκα (89′ Παπαδημητρίου).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Αναστόπουλος): Μεϊμάρογλου, Αγγελακόπουλος, Κορδογιάννης, Κίλιας, Παττακός, Μοροσάνου, Τζάρτζαλος (46’ Σκούρας), Χαλβατζής, Παναγιωτόπουλος (79′ Κοντογόνης), Παναγάκος (68′ Μίζιος), Μαρουσάκης (46′ Ταμπουράκης).