Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ήφαιστος έκλεψε το διπλό του Μικρασιατικού

Published

on

Από την αρχή υπήρχε η πεποίθηση ότι Ήφαιστος και Μικρασιατικός θα προσφέρουν συγκινήσεις στο γήπεδο Ηφαίστου και τελικά επιβεβαιώθηκε. Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και παρότι έδωσαν δραματικό τόνο στο φινάλε αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Έτσι, οι ‘Περιστεριώτες’ απέκτησαν συγκατοίκους στην δεύτερη θέση, όπου έχουν 26 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα της Καισαριανής έμεινε πέμπτο ανεβαίνοντας στους 24 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο. Οι κατοχές εναλλάσσονταν συνεχώς και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές των δύο προπονητών (οι νεαρότεροι στην κατηγορία) τόνωσαν τον ρυθμό, με τους ‘ερυθρόλευκους’ να χάνουν δύο ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και μάλιστα εντυπωσιακά χάρις την οβίδα του Αντώνη Κολοβού, ένα γκολ για highlights που κατέληξε στο ‘Γ’ της εστίας του Ζωντού στο 77′. Όλα έδειχναν νίκη του Μικρασιατικού, αλλά ο Μπότης στο 88′ μπήκε από τα δεξιά και σούταρε στην απέναντι γωνία του Κωνσταντόπουλου για την ισοφάριση. Με την σέντρα, ο Κολοβός παραλίγο να διπλασιάσει τα ατομικά του τέρματα, αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ, ενώ στο 91′ ο Παπαευθυμίου σημάδεψε με κεφαλιά την συμβολή των δικών σε σέντρα του Ζαφειράτου.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Δόσης Μ., Κουτσόγιαννος Ν.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Ζαφειράτος, Ρόππας, Μουρκάκης, Παπαγιάννη (60′ Καλαϊτζής), Μάκρας, Μπότης, Τζαβάρας (70′ Παπαγεωργίου), Ζήκος, Παπαευθυμίου, Σφίχτης (65′ Τσαγρής).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Βιτζηλαίος, Παούρης (46′ Πετρίτσης), Ντατής (58′ Πρασσάς), Ντάνο, Γκίνης (46′ Κολοβός Α.).