Connect with us

stoplekto

Ο Ήφαιστος ευχαριστεί Ελλάδα Ποντίων και διαιτησία

Published

on

Ευχαριστήρια Επιστολή εξέδωσε ο Γενικός Αρχηγός του Ηφαίστου Αλέξανδρος Μουτάφης  προς τον Σύλλογο της Ελλάδας  Ποντίων για τον Αγώνα του Σαββάτου που διεξήχθη μεταξύ των δύο Ομάδων στο Γήπεδο Ορυζομύλων η οποία έχει ως εξής:

Για τον Αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 24/11/2018 στο γήπεδο Ορυζομύλων με την ομάδα της Ελλάς Ποντίων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Συλλόγου για την φιλοξενία που παραχώρησαν στην Ομάδα μας.

Για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα ο οποίος ήταν διαφήμιση για το Ερασιτεχνικό και κατ’ επέκταση Ελληνικό ποδόσφαιρο συνέβαλαν τόσο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όσο και το Διαιτητικό Τρίο οι οποίοι και ήταν Άξιοι Συγχαρητηρίων.

Οι Διαιτητές της αναμέτρησης Κύριοι Κακριδής Ι. Κοντιζάς Ι. και Γκολές Π. όπως και ο Παρατηρητής Κ.Φωκίδης Μίλτος έδειξαν τον απόλυτο Επαγγελματισμό τους κάτι που σπανίζει σήμερα στα Ελληνικά γήπεδα.

Η άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά του Συλλόγου της Ελλάδας  Ποντίων θα ανταποδοθεί και με το παραπάνω στον δεύτερο γύρο με γηπεδούχο την Ομάδα μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομάδα της Ελλάδας  Ποντίων καθώς και στους τρεις προαναφερθέντες Διαιτητές συνεχίζοντας το δύσκολο έργο τους με τον ίδιο επαγγελματισμό που τους διέκρινε.