Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ήφαιστος το ντέρμπι του Περιστερίου

Published

on

Σπουδαία νίκη επί του τυπικά γηπεδούχου Ομίλου Περιστερίου πέτυχε ο Ήφαιστος Περιστερίου με 2-1. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά από την αρχή αφού ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και μόλις στο 4′ ο Ζαφειράτος με ωραία λόμπα έστειλε τη μπάλα στο ‘Γ’ για το 1-0. Στο 22′ ο Κυριαζής αποχώρησε τραυματίας με τράβηγμα αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και έφτασαν δύο λεπτά αργότερα στο 2-0 με πλασέ του Μπότη που κρέμασε τον Χριστόπουλο. Στο 69′ ο Σταυρόπουλος κράτησε με ενστικτώδης επέμβαση το 2-0 αλλά στο 76′ οι ”ροσσονέρι” κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα και ο Ηλιάδης μείωσε σε άδειο τέρμα για το τελικό 2-1. Έτσι, ο Ήφαιστος ανέβηκε 11ος με 33 βαθμούς ενώ ο Όμιλος έπεσε 6ος με 39 πόντους.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Ντάλλας, Σαμοϊλης.

Όμιλος (Σάκης Σάσσαλος): Χριστόπουλος, Πλέστης Π. (37′ λ.τρ. Ιατρούδης), Μπούζας Γ., Θανόπουλος, Κολιός, Πλέστης Χ. (67′ Λαγκαδινός), Μπούζας Θ., Κωνσταντινίδης, Χατζηιωάννου (67′ Παπαναστασίου), Ηλιάδης, Πρίγγουρης.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Σταυρόπουλος, Ζήκος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Παπαγιάννη, Μέξης, Κυριαζής (22′ λ.τρ. Παπαχρήστου), Τζαβάρας, Φίλης (3′ Μπότης), Παπαευθυμίου (55′ Παπαγεωργίου), Ζαφειράτος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply