Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ήφαιστος 2-0 τον Γκυζιακό

Published

on

Ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας στο ντέρμπι της Β’ κατηγορίας του 2ου Ομίλου με 2-0 του Γκυζιακού και πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για το πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Γεωργής στο 44’ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής Γεωργής είδε παράβαση στην σύγκρουση του Παπαχρήστου με τον τερματοφύλακα Λαδίκο έδειξε την άσπρη βούλα ο Παπαευθυμίου εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε τον Ήφαιστο μπροστά στο σκορ (0-1).

Στην επανάληψη σε κόρνερ του Χίου ο Παπαευθιμίου με κεφαλιά μετά από αστοχη έξοδο του Λαδίκου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γαζή να σουτάρει και η μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυτικού του Ήφαιστου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγεωργίου και απέκρουσε ο Παπαδιώτης.

Διαιτητές: Γεωργής, Κεφαλάς-Γεωργακόπουλος

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Λαδίκος, Κόκκαλης, Γκόγκος, Λούτσος, Βασιλάκος, Σπυροπάλι (75′ Μαλάι), Ντίσιος, Τσακνιάς (75′ Λώλης), Χουρδάκης (56′ Πίστας), Χατζηγεωργίου, Γαζής

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Παπαδιώτης, Τζαβάρας, Λεβέντης, Ντουλές, Γιαννακόπουλος, Ζήκος, Παπαχρήστου, Νγκούνου, Κρεμμύδας (90′ Βόγλης), Παπαευθυμίου (84′ Καλαϊτζής), Χίος (57′ Ζαφειράτος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply