Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας 3-1 τον Ήφαιστο που υποβιβάστηκε….

Published

on

Στην Β’ Κατηγορία υποβιβάστηκε ο ιστορικός  Ήφαιστος μετά από την ήττα του στο «Π. Νικολαΐδης» από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 1-3.

Η ομάδα του Παύλου Πιπεριά σαφώς ανώτερη επικράτησε δίκαια και θα παλέψει για την παραμονή της την Τετάρτη στην Χαραυγή, επιδιώκοντας τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Κορυδαλλό  που ευνοείται και με ισοπαλία .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Ήφαιστο. Με γκολ από τα αποδυτήρια , που σημείωσε μόλις στο 1’ ο Κούβαρης.

Ο Ίκαρος όμως ήταν πολύ καλύτερος στη συνέχεια, επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου του έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες με πιο σημαντική το δοκάρι του Σταυρόπουλου στο 36’ , κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45+1 με σουτ του Μανουτσαριάν.

Η νίκη για τους Καλλιθεάτες ήλθε στην επανάληψη. Στο 70’ ο γκολκίπερ Σπαχίου ανέτρεψε τον Κοντόπουλο και ο διαιτητής Πουλόπουλος καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Θεοδοσίου.

Την «χαριστική  βολή» έδωσε στον Ήφαιστο ο Ηλιόπουλος γράφοντας το τελικό 3-1 .

ΙΚΑΡΟΣ : Διαμαντίδης, Χουχούλης, Σκούρτας, Πλέσσας, Μπάρα( 61’ Καραδήμος) Μαγουλάς( 18’ Μέτα, 90’ Λημίτσιος) , Κοντόπουλος, Μανουτσαριάν , Σταυρόπουλος, Θεοδοσίου( 88’ Περλορέντζος) , Ηλιόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Σπαχίου, Χιώτης, Κοψιδάς( 77’ Χρυσογονίδης), Ζίου , Λοκόσης. Σαμιώτης( 31’ Σάμιος ), Στέφα Κοτ., Μεταξάς( 52’ Στέφα Κλ.) , Κούβαρης, Σιδηρόπουλος, Ζούγρας