Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αίας 1-0 τον Καραβά

Published

on

Ο Αίας ήταν ο μεγάλος νικητής αφού επικράτησε δίκαια  με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής του πρωτοπόρου ΑΟ Καραβά και τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά στο α’ μέρος είχαν τον έλεγχο των κινήσεων Στο 38’ το ανάποδο ψαλίδι του Κ. Ράμφου πέρασε μόλις άουτ .

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 44’ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Λελούδα από τον Κατσικιά  και εκτέλεσε ο ίδιος ο Λελούδας.

Ο Καραβάς αντέδρασε στην επανάληψη και προσπάθησε για   να ισοφαρίσει .Ωστόσο μια φορά απείλησε ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων  , στο 80’ όταν το πλασέ  του Χατζάκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Πολύ καλός ο διαιτητής Κακριδής

ΑΙΑΣ : Γεωργίου, Τζαφέρι, Χύσα, Βασιλάκης, Μπένα, Παπαδάκης,Δριμούσης( 93’Παλούκης) Κομπόγιωργας, Μιχαλάκης( 79’ Μωραΐτης)Λελούδας( 85’ Γεωργιάδης) Ράμφος( 90’ Τρικαμηνάς)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος, Κερίμ(85’ Χρήστου) Ξενιτόπουλος,Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος,Κατσικιάς( 64’ Μπιλίμπασι) Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Καστράτι( 77’ Χατζάκης) Μπεσού( 70’ Αμπτουραχμάνι)

            ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ