Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αγιαξ Ταύρου φρέναρε τη Διάνα Ηλιούπολης (2-2)

Published

on

Δεν μπόρεσε να λυγίσει τον Αγιαξ Ταύρου η Διάνα Ηλιούπολης, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 στην έδρα του Αγιαξ.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν μεν αήττητοι με 33 βαθμούς, θα περιμένουν όμως τοι αυριανό ντέρμπι της Νέας Ιωνίας με τα Σούρμενα για να δουν ακριβώς πού βρίσκονται βαθμολογικά. Από την άλλη ο Αγιαξ που άφησε  εξαιρετικές εντυπώσεις προηγούμενος μάλιστα δύο φορές, έφτασε τους 21 βαθμούς.

Στο 7′ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0 για τον Αγιαξ, με τον Αλέξανδρο Καζάκο στο 9′ να απαντάει άμεσα και να κάνει το 1-1. Στο 61′ ο Δρίκος έκανε το 2-1, με τον Φάρο στο 78′ να κάνει το 2-2, που έμεινε σαν τελικό σκορ. Η Διάνα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς στο 86′ αλλά το φάουλ του Μπαρδάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Καλαμάτας, Τρακόσης, Γαβαλάς, Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Αντωνόπουλος (82’ Κούντου), Βλασερός, Δρίκος (89’ Μαυροβουνιώτης), Κολιός.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Παπαδόπουλος (75’ Πανίδης), Κουτσογκίλας, Νίκολι, Γεωργιάδης (26’ λ.τρ. Κατσιάνης), Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (55’ Καζάκος Π.), Κωνσταντινίδης (75’ Σιδεράς), Ζώης (55’ Βουλτσίδης), Φάρος, Ποντικάκος.

ΦΩΤΟ: Γιώργος Γραμματικός