Connect with us

stoplekto

Ο Αγιασμός των διαιτητών του Πειραιά

Επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις ΕΠΣΠ- διαιτητών

Published

on

Οι άριστες σχέσεις ΕΠΣΠ  και διαιτητών επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα στο προχθεσινό αγιασμό για τη νέα περίοδο που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά στα γραφεία του.

Παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και δια βίου μάθησης Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος( που απηύθυνε χαιρετισμό) , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Ανασόπουλος ενώ την ΕΠΣΠ εκπροσώπησαν οι Στ. Μπαρτσόλης, Χρ. Στούκας, Κ. Βράκας, Κ Χολέβας , Π. Λαπατάς οι γνωστοί Πειραιώτες παράγοντες Κώστας Φράγκος και Στάθης Αμαραντίδης κ.α.

Τους παραπάνω καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Πλουμίδης .

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Πρόδρομος μέλος των Πειραιωτών διαιτητών από τότε που ήταν ακόμα λαϊκός

Μίλησαν κατά σειρά οι κ Ανασόπουλος που τόνισε ότι ο Πειραιάς έχει τη δική του μαγκιά και όποιος προσπαθεί να τον πληγώσει θα πρέπει να καταγγελθεί . «Να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας » πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ .

Ο Στέλιος Μπρατσόλης μίλησε για την Επιτροπή Διαιτησίας που έχει την ικανότητα, εμπειρία, διορατικότητα και ισονομία. Και πρόσθεσε ότι ο Πειραιάς διαιτητικά έχει πολλά περιθώρια να αξιοποιηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά : « Θα διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό που αξίζουμε».

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Φέτος γίνονται λιγότερα λάθη » τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών και πρόσθεσε: « Οι διαιτητές που αξίζουν θα προωθούνται.»

Εκ μέρους των διαιτητών μίλησε ο διεθνής Ηλίας Σπάθας που είπε: « Να δικαιώσουμε αυτούς που μας εμπιστεύονται . Πρέπει να είμαστε δίπλα στα σωματεία.»

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply