Connect with us

Γ Εθνική

Ο Αγιος Νικόλαος 1-0το Χαϊδάρι

Published

on

Ένα γκολ από τα έντεκα βήματα ήταν αρκετό για τον ΑΟΑΝ να πανηγυρίσει την νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στο Χαϊδάρι στα Μάλια σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις από τις δύο εστίες με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και κυρίως τον Νοκάι να βοηθούν τα μέγιστα τον ΑΟΑΝ.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Κατσικοκέρης μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι στο 82′!

Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε τίποτα αξιοσημείωτο για τις δύο ομάδες και σίγουρα θα είναι ένα από τα σαρανταπεντάλεπτα τα οποία έχουν ξεχαστεί ήδη λίγο μετά την ολοκλήρωση τους.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Οι αλλαγές του ΑΟΑΝ τον βοήθησαν στο τελευταίο κομμάτι του ματς και αφού πρώτα προειδοποίησε με το σουτ του Νοκάι που έδιωξε ο Ντούνης στην γωνία του σε κόρνερ στο 80′ τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 82′ με τον Κατσικοκέρη από την “άσπρη” βούλα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι έπειτα από ατομική προσπάθεια από αριστερά.

Στο 90′ ο Ματέα απείλησε με ένα φάουλ που πέρασε άουτ, ενώ η τελευταία καλή στιγμή στο ματς άνηκε στους γηπεδούχους με τον Νοκάι να σουτάρει και τον Ντούνη να αποκρούει με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος και τον ΑΟΑΝ να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Μουστάκης, Καμαρά, Δολαψάκης, Πλουσής (79′ Μαρκάκης), Μαρινάκης (63′ Καρλίτος), Φουκαράκης (79′ Τσιλεδάκης), Πήλιος (63′ Νοκάι), Αποστολόπουλος, Σένκα, Κατσικοκέρης

Χαϊδάρι: Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας, Ζίζηλας (72′ Αννιτσάκης), Πολίτης, Τσιούλος, Αρβανιτάκης (72′ Αποστολόπουλος), Μπουτσικάρης, Βακράκος (75′ Μπερνιδάκης), Ματέα, Αργυρίου.

Πηγή: Primesport