Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(25/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

ΑΕ Σαλαμίνας- Προφήτης Ηλίας  3-2

 

 

Σε ένα ματς που τα είχε όλα η ΑΕ Σαλαμίνας πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί του δυναμικού Προφήτη Ηλία και παραμένει στην δεύτερη προνομιούχο θέση ανόδου.

Οι Σαλαμίνιοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Μούστα (24’ δοκάρι) και

Παπαθεοχάρη(32’), για να ανοίξει τελικά το σκορ ο Ψαρράς στο 34’. Οι νησιώτες πήγαν στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στο γκολ του Πανταζή στο 43’. Ο Προφήτης είχε δοκάρι στο 40’ με τον Ιλάνογλου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μειώνοντας με τον Τζαγκίδη στο 49’. Στο 56’ η Σαλαμίνα έχασε πέναλτι με τον Μούστα να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ο Προφήτης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87’ με  πέναλτι που κέρδισε  σε χέρι του Πάλλα, ο οποίος αποβλήθηκε και το εκτέλεσε εύστοχα ο γκολκίπερ Τρικαμηνάς. Λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα, λόγω αποβολής του Τζαγκίδη με δεύτερη κίτρινη.

Τα τελευταία λεπτά που εξελίχθηκαν ήταν δραματικά. Στο 89’ οι Σαλαμίνιοι κερδίζουν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Ψαρρά, αλλά ο Ιλάνογλου που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον εκπληκτικό χθες Τρικαμηνά.

Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 90’ με τον Στόικο.

Παράπονα από το διαιτητή Λυτρίβη έχουν και οι δύο ομάδες .

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μπούτσης, Πανταζής, Ψαρράς, Στόικο, Σαράτσι, Ντούκα, Πάλλας(88’ Μπότσερι), Δουμένης(81’ Μακρής), Ιλάνογλου, Μούστα, Παπαθεοχάρης(63’ λ.τρ. Τσουβαλάς).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Τρικαμηνάς, Αλαϊμπέι(80’ Αναστασίου), Παντελάτος(46’ Ρεπανίδης), Δημητρόπουλος, Ράμα, Λιάκος, Ρωμανός, Ντανάκας, Τζαγκίδης, Χάιδος, Τσιμπιλήρης(46’ Κούρτης).

                                ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- ΑΣ Κωφών 3-0

 

Νέα καλή εμφάνιση για τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου, που έκαμψε με 3-0 τον ΑΣ Κωφών και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ για το κυνήγι της ανόδου.

Δυο γκολ με πέναλτι έβαλε ο Αλαφούζος(23’ 82’ ) και ένα ο  Μουστακίδης(90’).

Διαιτήτευσε ο Τέσσης.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Καραμπλιάς, Μαστρόκαλος Ε., Νόκα, Παπακωνσταντίνου, Ντιγκάκης(83’ Γιαννακόπουλος), Αλαφούζος(83’ Μουστακίδης), Σταματίου, Χριστόπουλος, Σάρδης(52’ Μαστρόκαλος Ελ.), Τσουανάτος, Βουρλιωτάκης(65’ Κοκκινάκης Στ.).

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Κόρκος, Καλαμιώτης(84’ λ.τρ. Παπουτσάκης), Γαλάνης, Τσάτσι, Μπάκας, Χριστόπουλος, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιασιάς(46’ Τσιμπλάκης), Καρκανίσας(46’ Αχλαδιώτης).  

 

 

ΑΕ Νίκαια- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 0- 1

 

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες, ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της αξιόμαχης ΑΕ Νίκαιας στο «Π. Νικολαΐδης» και επανήλθε στις επιτυχίες.

Το  γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κόκκινος στο 24’.

Καλός ο διαιτητής Πουλόπουλος Αχιλλέας.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Σπάλας, Τρίχας(78’ Ρακιτζής), Σέκα(33’ λ.τρ. Λουκογιαννάκης), Αποστόλου, Θηραίος, Καπαρέλης, Καραμάνης, Πρέλα, Βάσσος(46’ Πετράκης Αγγ.), Βιδάλης, Θωμάς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Ρίζος(54’ λ.τρ. Βερροιόπουλος), Αναζίκος, Αμίλητος, Ραπτόπουλος, Ευστρατίου, Σαλιάσι(71’ Κόλλιας), Ζαχαρίου, Ντεντόπουλος(89’ Πλωμαρίτης), Κόκκινος(63’ Χανιώτης), Ζόμπας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply