Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αετός Κορυδαλλού ενημερώνει…

Published

on

Ομάδα Αετού Κορυδαλλού

Από το ΔΣ του Αετού Κορυδαλλού λάβαμε το παρακάτω δελτίο τυπου:

    Για άλλο ένα παιχνίδι με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο η ομάδα μας.

   Αρκετά νέα παιδιά γεννημένα το 2002 και το 2003 τόσο στην ενδεκάδα όσο και στη δεκαοκτάδα της ομάδος, αρκετοί μάλιστα από αυτούς και διακριθέντες στο συγκεκριμένο νικηφόρο αγώνα με 3 – 1 επί της Αναγέννησης Μοσχάτου.

    Πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και για τον νεαρό κεντρικό μέσο Άγγελο Κόμητα που χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και άφησε άριστες εντυπώσεις.

    Στα πλαίσια της κοινωνικής μας προσφοράς,  η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε τη δημιουργία τράπεζας αίματος σε συνεργασία με το Αττικό Νοσοκομείο. Στην τράπεζα αίματος θα έχουν πρόσβαση κατά προτεραιότητα τα μέλη της οικογένειας του ΑΕΤΟΥ, (αθλητές & συγγενείς τους), αλλά και όποιος άλλος φίλος έχει ανάγκη. Η ημερομηνία της αιμοδοσίας θα γίνει γνωστή με νεότερη μας ανακοίνωση. Έντυπα συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στα γραφεία της ομάδος.

    Επόμενη μας εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως  συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια έτσι και φέτος το Πάσχα θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων από τους γονείς της Ακαδημίας μας με σκοπό να δοθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας. Για το λόγο αυτό την Μεγάλη Πέμπτη στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού θα διοργανωθεί  και αγώνας παλαιμάχων της ομάδος μας με την ονομασία “ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” εις μνήμη ενός από τα παλαιά διοικητικά στελέχη της ομάδος.