Connect with us

stoplekto

Ο Αετός Κορυδαλλού  πρωταθλητής του εφηβικού( Κ-18) Πειραιά

Published

on

Ο Αετός Κορυδαλλού είναι ο πρωταθλητής του εφηβικού πρωταθλήματος( Κ-18) Πειραιά 2018-19. Επικράτησε με 2-1 της αξιόμαχης Αναγέννησης Μοσχάτου στον τελικό που έγινε στο Π. Νικολαΐδης παρουσία αρκετού κόσμου που αψήφησε την βροχή .Σκόρερ της ομάδας του Αλέκου Λιθόπουλου ο Ροδίτης που σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στο α’ μέρος.

Με τους Κορυδαλλιώτες αγωνίστηκαν οι Καλαντίδης, Μισιρλάκης, Ευστρατιάδης, Καλαμάρας, Γκούμας, Βερούση, Μπούλιαρης, Κόμητας, Ροδίτης , Λεριός Κωστόπουλος( Φειδάς, Μικρόπουλος, Κόρπης, Σιάτρας, Κεφηρίδης Τσορμπατζόγλου, Κατσαβριάς)

Η Αναγέννηση έπαιξε με τους Τόντι, Πανάι, Πατάκη, Σωματόπουλο, Παπαϊωάννου, Γουάτσοπ, Σισσέ, Γρηγοριάδη, Τσετσώνη, Μαργιολά Βυζηργιαννάκη ( Μπαλαμπάνη, Καρακάση, Παναγιωτόπουλο, Σκαρλάτο, Κοδήμα)

Στον μικρό τελικό η Αμφιάλη κατέκτησε την τρίτη θέση  αφού επικράτησε στα πέναλτι της ΑΕ Μοσχάτου με 3-0 ( κανονική διάρκεια 0-0) .

*Αμέσως μετά το τέλος του τελικού τιμήθηκαν οι παραπάνω ομάδες  καθώς επίσης και οι πρωταθλητές της Β΄Κατηγορίας του εφηβικού. Συγκεκριμένα οι Νίκη Ρέντη( 1ος όμιλος) Παννεαπολικός( 2ος ) και ΑΟ Κορυδαλλός (3ος) .

* Διαιτητής του τελικού ήταν ο Αντ. Τραϊφόρος  με βοηθούς την Βογιατζιδάκη και τον Φυρογένη. 4ος ήταν ο Ν. Ιωαννίδης .

Τον μικρό τελικό διαιτήτευσε ο Ι. Λυτρίβης με βοηθούς τους Τσάνο , Καλεγιά . 4ος ο Ανθόπουλος.

Όλοι τους πήγαν πολύ καλά.

*Παρατηρητής των δυο τελικών ήταν η κα Σύλβια Γεζεκελιάν και ιατρός ο κ.Αλέξανδρος Τζαραντάτ.

* Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Φελλά, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιάννης Μπακατσέλος .

Το παρών έδωσε η διοίκηση της ΕΠΣΠ με τους Γ. Ανατολάκη, Ι. Σπάθα, Π. Λαπατάς, Ι. Ποντίκη, Ι. Σταματάτο, Β. Κουτσούπη   καθώς επίσης με τους  Μαν. Συνοδινό και Ι. Ευδαίμων

Φυσικά ήταν εκεί η επιτροπή Υποδομών της Ένωσης με τον πρόεδρο Απ. Μαρούλη και τους Στ. Μορφόπουλο, Α. Τρύφωνα , Γ. Σιάκουλη, Ι. Κανελλόπουλο , Χρ. Μπουλούση . Άψογη και η διοργάνωση του τελικού  σε όλους τους τομείς..