Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αετός Κορυδαλλού πρωταθλητής 1-0 την Οδηγήτρια στη Χαραυγή

Published

on

Με νίκη πέρασε μέσα από την Χαραυγή ο Αετός Κορυδαλλού που επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της Οδηγήτριας με 1-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Έγινε ένα νευρικό και δυνατό παιχνίδι από το οποίο δεν έλιψαν και τα επεισόδια.

Και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με την Οδηγήτρια να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και τον Αετό να παίζει με επικίνδυνες αντεπιθέσεις .

Στο 28’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζάκη .

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 49’ όταν μετά από σύγχυση στα καρέ της Οδηγήτριας ο Δρυμούσης έπιασε σουτ , για αποκρούσει ο Κύριας μέσα από την  γραμμή σύμφωνα με τον βοηθό Γεωργακόπουλο . Ο τελευταίος στη συνέχεια  δέχτηκε ένα μπουκάλι με νερό  στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 3 λεπτά .

Στο 89’  δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αετού σε ανατροπή του Μπαμπουλάκη από τον Μουστάκα που αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τσαμούρη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ξενιτόπουλος αλλά ο Δρίβας απέκρουσε σωτήρια . Αμέσως μετά δημιουργήθηκαν αντεγκλίσεις μεταξύ των πάγκων των δυο ομάδων που μετατράπηκε σε σύρραξη . Αυτό είχε σαν αποτέλεσαμ την αποβολή των δυο προπονητών Αντώνη Δημητρίου ( Οδηγήτριας)  και Βαγγέλη Σταυρακόπουλου ( Αετού )  καθώς και του μασέρ της πρώτης Παύλου .

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ : Δρίβας, Παναγόπουλος( 75’ Καραμανίδης) , Πολυχρονίδης, Κύριας, Μελάς( 71’ Μπουζάλη ) , Πλάκας Α,( 60’  Κοττάκης ) . Μουστάκας, Χατζάκης , Δημόπουλος Αυγέρης, Γλυνός .

ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Κουντουράς, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης  Μπερίσα, Σιδηρόπουλος Τσακίρης( 60’ Κράσι)  Καλλέργης Λέσι,  Μούτσας( 81’ λ.τρ. Μπαμπουλάκης)   Δρυμούσης ( 78’ λ.τρ. Τουλουβασίλης )